Posted in Uncategorised

Byer du bør besøkt om du er glad i blues

Byer du bør besøkt om du er glad i blues Posted on 2nd juli 2019

Blues er en fantastisk stilart innenfor musikk, og en sjanger veldig mange mennesker er glade i – verden rundt. Likevel er det ikke til å komme unna at denne musikksjangeren står ekstra sterkt i USA. Her får du mer informasjon om du amerikanske byer du bør besøke, hvis du er glad i blues.

New Orleans

New Orleans er den beste byen for deg som er i glad i blues, men også soul-musikk har røtter i denne byen. Hvis du er glad i denne sjangeren bør du absolutt legge en ferieuke eller to til denne fantastisk kule byen hvor du ikke bare finner blues-musikk i verdensklasse, men også herlige kulinariske opplevelser. Et besøk til New Orleans er garantert noe du kommer til å huske for resten av livet, og er virkelig å anbefale! Dette er også en by du kan ta med gode venner til, for selv om de ikke er like glade i blues som du er, er det massevis av andre ting å utforske.

New York

Det finnes ingen musikktype du ikke finner i New York, og blues er intet unntak. Byen som også er kjent som “the big apple” er så mye mer enn skyskrapere, Central Park og Frihetsgudinnen … dette er en by som svetter og blør musikk fra morgen til kveld. I tillegg til blues, er jazz en spesielt populær sjanger i New York – og man burde alltid få med seg et “show” hvis man besøker byen.

Greenwich Village er det vanlige stedet for Jazz i New York, og man burde alltid tilbringe noen kvelder i dette området – som oser historie og nyskapningen på én og samme tid. Men for moderne blues er det nok Harlem som er området. Dette er et trygt område, selv om mange kanskje tror noe annet. Harlem er også et område med fantastisk mat, og man burde ikke ta turen hit uten å smake på den. Det finnes massevis av lokale restauranter som alle er verdt pengene – så her kan du virkelig velge og vrake i de forskjellige mulighetene som finnes.

Et lite tips på veien

Uansett hva slags sjanger du er glad i å høre på, om det er blues, soul eller techno … så bør du være påpasselig når du treffer nye mennesker på byen, og spesielt folk av det motsatte kjønn. Det er mange kjønnssykdommer der ute, og spesielt klamydia er svært vanlig – og du bør derfor alltid være påpasselig. Som sagt gjelder ikke dette kun blues, men alle sjangere – når du er ute på byen en lørdagskveld. Men du bør selvsagt ikke være redd for å dra ut for å treffe nye mennesker.

magnetism