Posted in Blues musikk

Hvordan kle seg som en musiker

Hvordan kle seg som en musiker Posted on 4th februar 2023

Det er jo ingen tvil om at mange motefenomener har kommet med musikken. Dette kan sees på forskjellige trender opp igjennom tidene. Det var for eksempel The Beatles som gjorde langt hår populært på gutter en stund. I denne saken skal vi gå nærmere inn på hvordan kle seg som en musiker.

Prøv ut klær på barna dine

Det er ingenting som er så stilig som barn med en skikkelig gjennomført stil. Derfor bør du sjekke ut https://kidsbrandstore.no/ og se hva som er tilgjengelig. Kanskje du kan få barnet ditt til å se ut som en rocker eller som en ekte bluesgitarist? Det er jo noe som er ganske kult med det.

Ta med deg barnet for å prøve klær og hør på bluesmusikk mens dere prøver alle de kule klærne du har kjøpt. Det er jo sånn at https://kidsbrandstore.no/ har klær til barn i alle aldre. Kanskje du kan finne noen klær som matcher dine, slik at du og barnet ditt kan matche?

Tenk hvor kule dere hadde sett ut når dere drar på neste konsert sammen. Det kommer til å hagle komplimenter inn fra både høyre og venstre hvis dere tar den fullt ut!

Blues musikk

magnetism