Posted in Uncategorised

Norske bluesartister

Norske bluesartister Posted on 4th mai 2020

Det finnes en rekke kjente bluesartister som kommer fra Norge. Mange av disse er kjent for sin utrolig kule gitarspilling. Det er jo en utrolig god inspirasjonskilde. Her skal vi introdusere deg til noen kjente musikere:

Vidar Busk

Dette er en komponist, sanger og gitarist som virkelig har gjort seg flid med yrket sitt. Han dro til USA i tidlig alder for å finne inspirasjon til musikken sin. Han har også turnert mye i utlandet før han dro tilbake til Norge. Han har også vunnet en rekke priser for sitt gitarspill og bidrag til bluesmusikken.

Hvis du ønsker å spille gitar men ikke har pengene til å kjøpe en, er jo et forbrukslån en mulighet for deg. Gitaren trenger jo heller ikke å være dyr!

Knut Reiersrud

Dette er en artist som har vunnet Spellemannsprisen for blues mange år! Han er virkelig flink til å spille gitar og han har fått oppmerksomhet verden rundt. Han er en kjent konsertmusiker, men han har faktisk også bidratt til over 300 plateinnspillinger med sine gitarkunstner. Han er absolutt en kar du bør sjekke ut!

Marius Müller

Det er jo litt kontroversielt å kalle ham for en bluesmusiker, men rå på gitar var han uansett. Han var veldig inspirert av Jimi Hendrix. Ikke bare var han er fantastisk gitarist, men han var en god komponist, sanger og produsent i tillegg.

Vi håper du liker noen av disse artistene!

magnetism