Posted in Blues musikk

Ta med snus på blues-festivalen!

Ta med snus på blues-festivalen! Posted on 3rd desember 2022

Har du tenkt deg på blues-festival til neste år? Etter at Norge åpnet opp igjen etter koronakrisen står arrangørene i kø med nye arrangementer til neste år. Det betyr at alt ligger an til at det vil bli en forrykende festivalsommer i Norge til neste sommer! Noen av verdens beste blues-artister kommer til lands og vi kan ikke vente på å oppleve live musikk igjen i gamlelandet etter over 2 års full stopp. Er du en røyker? Vurderer du å trappe ned eller slutte helt? Det er som du vet litt av en utfordring og enklere sagt enn gjort. Men hvis du trapper gradvis ned og heller går over til snus, vil det sannsynligvis bli mye enklere for deg å endelig stumpe sigaretten.

Festivalsommer med snus i stedet for tobakk

Drar du på festivaler vet du nok også om alle restriksjonene som finnes til røykere. Bruker du snus pris derimot, kan du ta deg en pris hvor som helst, når som helst! La oss se på hvilke produkter som Snuslageret har å tilby deg.

Lag din egen snus!

Du vil hos Snuslageret finne en mengde ulike typer snus med ulike typer smaker, ja, du kan til og med lage din egen snus! Enten du er ute etter løssnus, nikotinfri snus eller hvit snus. finnes det her noe for enhver smak. Du får i tillegg alle varer som du bestiller over nettet fra Snuslageret gratis levert hjem til deg i løpet av veldig kort tid. Ettersom Snuslageret har direkte forbindelse med noen av de beste snusfabrikkene, vil du alltid kunne finne den ferskeste snuses og de nyeste produktene her og det til svært overkommelige priser. Prøv å sette sammen din egen snus og skap noe unikt!

Så neste gang du skal på blues-festival, ta med deg din egenproduserte snus og overrask vennene dine!

Blues musikk

magnetism