Posted in Blues musikk

Blues og snus

Blues og snus Posted on 4th mars 2023

Etter to lange år med nedstengt samfunn og koronakrise, er det godt å se at festivallivet er på vei tilbake. Vi håper på en strålende festivalsommer rundt om i det ganske land med knallgode bluesartister og godt vær. Jaja, været kan vi ikke gjøre mye med, uten om å kle oss etter forholdene. Hvis du er en røker, vet du nok, ikke bare hvor skadelig det er, men også problemene det kan føre med seg når man vil ha seg noen gode magadrag i festivalteltet, o.l. Det er jo ikke lovlig lenger. Og ikke frister det å stå ute og røyke i regnet heller. Da bør du kanskje vurdere å heller kjøpe deg noen bokser snus fra Snus.com.

Blues med snus

Nå skal det jo være sagt at verken snus eller tobakksrøyking er ufarlig, men snus skader ihvertfall ikke lungene dine. Det er bevist at epok snus ikke er fullt så skadelig som sigaretter. Det beste hadde jo selvsagt vært å ikke brukt noen av delene, men det å slutte å røyke på dagen er noe kun de aller færreste klarer. Da kan epok snus være et godt alternativ i en mellomgangsfase før du er helt røykfri.

Røykeslutt med snus

Hvis du vurderer å slutte å røyke kan det være en god ide å heller bruke epok snus når røyksuget er som verst. Dermed vil du gjøre det lettere å gå en røykfri hverdag i møte. Hos Snus.no finner du mange slags snus med ulike smaker. Løssnus, porsjonssnus eller hvit snus, valget er ditt.

magnetism