Posted in Uncategorised

Mobiltelefonens kvaliteter

Mobiltelefonens kvaliteter Posted on 30th november 2020

Musikk skaper følelse i alle enten du liker eller misliker noe. Musikk er noe vi søker om vi er trist, oppgitt, frustrert, glad, oppgitt eller lykkelig. Mye penger er brukes på musikk. Strømming, nedlasting og musikkspilling på mobiltelefonen er populært. Ja, beskyttelse av riktig deksel er nødvendig for alle.

Det er altfor lett å glippe taket og vips er mobilen falt i gulvet, på bakken eller hvor som helst. Det er billigere å kjøpe riktig deksel enn å fikse mobiltelefonen og skjermen etterpå. Det er dyrt! Hva med å bruke mobilen til å lære litt om bluesmusikk? Mobiltelefonen er super for læring og musikklytting.

Sikkerhet for mobilen?

Bluesmusikk er for mange kilde til historie, politisk makt og innflytelse. Takt og toner er annerledes enn hva som strømmer ut av pop-stasjonen på radioen. Uansett hva blues gjør for deg er det oppmuntrende, men trist samtidig. En god og beskyttet mobiltelefon med max batterikapasitet er en selvfølge. Beskytt den med rett deksel iphone 11 slik at du er trygg om uhellet skjer. Bluesartister som Muddy Waters og Sam Cooke er gode plaster på såret når mobilen er vrang. Nedstemthet og tristhet føles alltid lettere med musikk.

Blues og nytt museum

Siste Blues-nytt per juni 2020 er lansering av transformasjonen av Muddy Waters hus til museum. Les om MOJO prosjektet, og hvordan tilhengere fortsatt hyller sine legender. Oldebarnet, Chandra Cooper, er i spissen for prosjektet Muddy Waters MOJO Museum. Coopers projekt har mottatt midler til preservering av huset fra “The National Trust for Historic Preservation”, fondet for afrikansk-amerikansk kulturarv. Forestilling viet Muddy Waters, McKinley Morganfield, skal vises, og de håper på scene og studio i kjelleren. Her øvet Waters i nesten 30 år med gruppen. Hadde det ikke vært topp å være der med mobiltelefonen og ta bilder på åpningen?

Invester ekstra for “Hva hvis”?

Så mye informasjon er på mobiltelefonen, og det er viktig å behandle den bra. Topp hos Iphonehuset er utvalget. Vannsikkert deksel? Ja, takk! Noen er alltid uheldige med mobilen. Greit når det er flere deksel å velge mellom, og prisene er konkurransedyktige. Kan ikke klage da! Sett på litt herlig Blues musikk av storheter som Stevie Wonder, Aretha Franklin, Ray Charles, Marvin Gaye og Amy Winehouse og se alt det flotte på Iphonehuset.

Penger og industreien

Enten det er musikkindustri, eller klesindustrien er det snakk om kvalitet og priser. Vi trenger god kvalitet og varighet så vi ikke må kjøpe nytt deksel hver dag. Selvfølgelig er shopping når mobildekselet også har lommebok, Pop Socket Pop Wallet. Den perfekte gaven! Lommeboketui er populært hos mange med flere funksjoner.

Her er noen ord om ord om Muddy Waters og kanskje noe du ikke visste? Rock i dag har sitt opphav i bluesen. Sammensmeltingen av europeisk og amerikansk musikk kultur, Blues musikkformer, ble uhyre populært.

magnetism