Posted in Uncategorised

Ting å ha med på bluesfestival

Ting å ha med på bluesfestival Posted on 8th august 2022

Det råeste du kan dra på er en bluesfestival. Der er det virkelig god stemning og musikk. Uansett så er det viktig å gjøre gode forberedelser før du drar på festivalen. Det kan være å ta med seg ting du kan få bruk for som for eksempel en powerbank eller regnponcho. Du bør også ha på deg komfortable klær, da det raskt kan gå noen timer. Derfor vil en komfortabel treningsshorts være med på å gjøre festivallivet ditt enklere. Det er bare noen få ting som skal til for å maksimerer opplevelsen din.

Tenk komfort og bevegelighet

For å kunne nyte musikken til det fulleste, trenger du å ha på deg komfortable klær. En treningsshorts kan for eksempel være med på å gi bedre bevegelighet. Noe som er viktig hvis du tenker å bevege deg etter tonene som spilles. Du kan ikke forvente å stå helt i ro på en festival med bra livemusikk! La ikke noe begrense deg, men heller gi deg flere muligheter som å kunne bevege deg i tøyet du har på. Gode sko bør du ha når du skal stå lenge. Ha gjerne med deg et par med joggesko i tilfelle været holder seg. Dersom det ser grått ut, bør du ha på deg et par med støvletter. Det er så kjipt å bli våt på føttene i god stemning. Regnponcho bør du ha med deg uansett, og den får du plass til i lommen. Ha gjerne på deg en rumpetaske med plass til verdisaker og regnponcho på deg. Disse er veldig praktiske, samtidig som de er skikkelig populære. Solbriller bør du selvsagt ha med og gjerne en caps til å skjerme deg litt fra en stekende sol. Ikke glem i smør deg godt inn med solkrem!

En powerbank til å redde deg

Det fine med en powerbank er at den lett kan redde deg fra en kjip situasjon, som at smarttelefonen går tom for strøm. Et engangskamera er det perfekte tillegget å ha med på festival. Da slipper du dessuten å bruke så mye strøm på mobilen for å ta bilder. Engangskamera tar dessuten gode bilder, som beholder gode minner. Ha med deg en minaivifte i tilfelle det blir veldig varmt og klamt blant folkemengden. Den er en fin liten ting som kan kjøle deg ned innimellom. Dessuten kan du lett få plass til den i din søte rumpetaske.

magnetism